Akşam yemeği: Ekip kurmak için mükemmel zaman

28 Eki 2023 tarihinde Johnny Machiels tarafından yayınlanmıştır.

En uygun ekip kurma etkinliği hangisi olacak? Şehir içinde GPS yönlendirmeli bir etkinlik mi? Birden fazla ekibin yer aldığı bir spor kampı mı? Yoksa sadece plajda oynanan oyunlar mı? Yıllık ekip kurma etkinliği zamanı geldi. Son derece çeşitli seçenekler arasından bir etkinlik seçmeniz gerekmektedir. Çalışanlarınız için en uygun olanı hangisidir? Herkesin keyif alacağı etkinlik hangisi olacak? Akşam yemeği etkinliğini deneyin! Sonuçta akşam yemekleri her zaman için rağbet gören bir etkinlik türü olmuştur. Her şeyi ve herkesi aynı çatı altında toplarsınız. Herkesin konuşup kaynaşmak için vakti olur. Ayrıca açıkça söylemek gerekirse, herkes hâlihazırda yemek yemek zorunda. Fakat bir akşam yemeği etkinliği, insanların karınlarını iştahlı bir şekilde doyurmasından daha fazlasını sunar.

Mükemmel Kapanış

Toplantılar ve projelerle geçen yoğun bir günün ardından, rahatlayabileceğiniz ve iş ile ilgili düşünceleri arkanızda bırakabileceğiniz bir etkinlikten daha iyisi yoktur. Böyle bir etkinlik, yeni bir iş gününe tamamen enerjik bir şekilde başlamanızı sağlar. Bir akşam yemeği etkinliği, rahatlamanıza ve enerji toplamanıza yardımcı olmak için idealdir. Herkesin iyi bir akşam yemeğinden keyif almasının yanı sıra bu yemeğe eğlence unsurunu da dahil etmiş olursunuz. Dünyaca ünlü Cluedo oyununa benzeyen cinayet gizemi oyunumuz, akşam yemeği etkinliğinizi mükemmel bir ekip kurma etkinliğine dönüştürür.

Herkes için harika bir akşam

Kimileri matematik denklemlerini çözmekten hoşlanır, kimileri organizasyon becerilerini geliştirmeyi sever, kimileri ise şifreli bulmacaları çözmekte iyidir. Tüm bu beceriler, sizler için hazırladığımız akşam yemeği etkinliklerindeki zorlu görevler için gereken becerilerdir. Ayrıca bu görevlerde fiziksel zorlukların olmadığını da fark edeceksiniz: spordan ve fiziksel hareketlerden pek haz etmeyenler bile tüm akşam eğlenceli vakit geçirebilir. Çeşitli oyun seçeneklerimiz arasında, her zaman için çalışanlarınızın ve şirketinizin ilgisini çekecek bir oyun mutlaka bulunur. Yaşayacağınız tek zorluk, etkinlikten zevk almayan bir çalışanı bulmak olacaktır!

İhtiyaçlarınıza ve isteklerinize uygun şekilde hazırlanmış etkinlikler

Oyunlarımızın çoğu, tamamen size özel hale getirilebilir. Quickfire etkinliğimize bir göz atın. Bu oyunda katılımcılar iPad'leri kullanarak soruları cevaplar ve çeşitli görevleri tamamlar. Bu etkinliği, eğlence ve kahkaha dolu bir akşam için şirketinize ve çalışanlarınıza uygun hale getirebiliriz. Akşamı ve akşam yemeğini içeren etkinliklerden bir başka harika oyun ise Curio Show'dur. Bu oyunda ekipler, koleksiyon ürünlerinin yaşları ve değerleri hakkında tahminde bulunur, blöf yapar ve akıl yürütür. Curio Show’un yaratıcı söz oyunları ve zekice sorgulamaları herkesi sessizce içine çekerek herkesin eğlenceli bir akşam geçirmesini mümkün kılar.

Zaman ayırmaya gerek yok

Bir iş gününde hiçbir şey öngörülebilir değildir. Toplantılar genellikle zamanında bitmez. Üstelik, projelerinizin başlangıçta planlanandan daha fazla zaman gerektirebileceğini ne sıklıkla fark edersiniz? Akşam yemeği organizasyonunuzun olduğu günde, bütün gün sürebilecek bir toplantının gerçekleşmesi mümkündür. Neyse ki, bu konuda endişelenmenize hiç gerek yok. Akşam yemeği etkinliğiniz için bir saat geç kalsanız bile siz hazır olduğunuzda etkinlikler başlar. Oyunlar arasında planladığımız ekstra zaman ile kaybedilen zaman kolayca telafi edilir.

Herkes mesai arkadaşlarının farklı bir yanını görür

En azından, genellikle iş yeri dışında mesai arkadaşlarınızı gerçekten tanıma fırsatı bulduğunuzda durum böyle olur. İK yöneticisi, masasının başında olmadığı zaman anında harika bir kişi haline gelir ve belki de Finans Departmanı’ndan Jan'ın şov dünyasıyla ilgili soruları cevaplamada oldukça yetenekli olduğu ortaya çıkar. Bir akşam yemeği etkinliği, çalışma arkadaşlarınızın farklı yönlerini görmeniz için ideal bir etkinlik türüdür. Üstelik bu durum sadece iş ortamında işinize yaramakla kalmaz aynı zamanda birbirinize saygı duymanızı da sağlar. Ayrıca kim bilir? Daha önce birbirleri hakkında neredeyse hiçbir şey bilmeyen mesai arkadaşları arasında bile gerçek bir arkadaşlık ortaya çıkabilir.

Johnny Machiels

Event Masters Yönetici Ortağı

Ekip oluşturma, eğitim, etkinlikler ve yönetim ekiplerinde 23 yıllık deneyime sahiptir ve Event Masters'ta Yönetici Ortağıdır

Tüm maddeler

Tavsiye edilen okumalar