knowing me knowing you work styles

Kaynaştırma toplantıları ve Harekete geçirici etkinlikler

14 Oca 2019 tarihinde Mark Davenport tarafından yayınlanmıştır.

Bir sonraki şirket konferansınızda hantal açılış etkinliklerini ve kişiler arası bariyerleri de ortadan kaldırın. Sosyalleşmeyi teşvik edip network fırsatlarını ortaya çıkarın.

Farklı ofislerden insanları bir araya getirmek mi? Çok yoğun birden fazla firmanın katıldığı konferansa dahil olmak mı? İnsanlar bir araya geldiklerinde, genel olarak sosyalleşmeyi ve network fırsatlarının ortaya çıkarılmasını sağlamak oldukça zordur özellikle bu kişiler birbirine yabancıysa ya da birlikte yakın çalışma ortamında olmayan kişilerse bu daha da zordur. İnsanların birbiriyle kaynaştığı toplantılar katılımcıların birbirlerini çok daha iyi tanımalarına fırsat vermekte ve bunu yaparken de bütün spotların üzerlerinde olmadığını ya da bir grubun önüne çıkmak zorunda olmadıklarını hissetmektedirler. Bunlara ilaveten bizim uygulamakta olduğumuz grubun heyecanını arttırıcı nitelikteki aktiviteler, devam etmekte olan uzun bir toplantının ortasında uygulanabilmekte olup beli bir süre aynı mekanda kalan katılımcıların yeniden enerji dolmasını ve tazelenmesini sağlamanın mükemmel yoludur.

Bizim takım kurmaya yönelik fantastik kaynaştırıcı ve heyecanlandırıcı oyunlarımız hantal açılış toplantılarını ve kişiler arası bariyerlerin ortadan kaldırılmasını amaçlamaktadır. Katılımcılar, eğlenceli bir molaya katılırken ya da iş etkinliğinize başlarken sürekli hareket halinde olup birbirleriyle sohbet etmektedirle.

networking

Kaynaştırıcı toplantılar ve heyecan katan etkinlikler nelerdir?

Kaynaştırıcı toplantılar ve heyecan katan etkinlikleri özetlemek gerekirse, kısa ve oyunlaştırmanın kullanıldığı network faaliyetleri diyebiliriz, bu etkinlikler sayesinde bireyler birbirleriyle konuşmaya ve diğerlerinin kişisel manada güçlü ve zayıf yanların biraz olsun öğrenmeye teşvik edilmektedirler.Bizi mutlaka deneyin; Face to Face,etkinliği tam manasıyla bir iletişime yönelik kaynaştırıcı etkinlik olup ekip üyelerinin diğerleri hakkındaki ortak menfaatlerini öğrenmelerine, kişiler arasında güçlü bağlar oluşturulmasına ve çok daha rahat bir ortamda birbirlerini tanımalarına imkan sağlamaktadır.

BizimMexican Railway harekete geçirici etkinliğimiz, ekiplerin kendi demiryollarını ilk olarak bitirmeleri ve çalıştırmalarına yönelik olarak birbirleriyle yarışa girdikleri bir etkinliktir. Face to Face etkinliğinden çok daha fazla fiziki çaba gerektirmekte olup, tamamen bir ekip çalışması üzerine ve gelişmiş takım dinamiklerine odaklanarak network çalışmalarına daha az zaman bırakmaktadır.

energisers and icebreakers

Kaynaştırıcı toplantıları ve Harekete geçirici etkinlikleri neden kullanırız?

En sosyal dışa dönük kişiler dahi bir konferansta ya da iş toplantısında özellikle etrafındaki insanları tanımıyorsa ya da çok büyük sayıda katılımcı varsa hafifçe teşvik edilmeleri gerekebilmektedir. Şüphesiz ki çoğu insan kendi kabuğunu kırıp bir konuşmayı başlatmak ve etrafındakilerle sosyalleşmek için bir bahaneye ihtiyaç duymaktadır. Katılımcılar bir kez başladıklarında devamı gelmektedir ancak, yine de atmosferi anında yumuşatan birileri olduğunda etraftakilerle iletişim kurmak çok daha kolaydır ancak bunu başlatmak biraz zorlu olabilmektedir.

Takım kurma etkinlikleri şeklinde düzenlenen kaynaştırıcı etkinlikler insanları konfor alanlarını dışına eğlenceli, motive edici bir şekilde taşımak ve birlikte bir ekip halini aldıklarını ekip arkadaşlarıyla konuşmak ve birbirilerini daha iyi tanımak amacıyla insanlara bir fırsat tanımaktadır. Etkili bir kaynaştırıcı etkinlik, bir salonu anında rahatlatabilmekte ve insanların kendilerini rahat hissetmelerini ve tanımadıkları insanlara çok daha rahat yanaşabilmelerini sağlamaktadır.

Kaynaştırıcı etkinlikler adından da anlaşılacağı üzere,sadece bu amaç için tasarlanmışlardır. Bir toplantıda, konferansta ya da konuşmada uzun süredir oturan bir dinleyici kitlesinin enerjisini yükseltmek ve kendisini muhtemelen yorgun hisseden bir grubun yeniden enerji dolmasına yardımcı olmak için hazırlanmışlardır. Katılımcıların zihinlerini boşaltmaya yönelik mükemmel bir yöntem olup toplantının ya da konferansın öğleden sonra oturumunda ya da ikinci yarısında kendilerini hazır hissetmelerine ve algılarının çok daha açık olmasına olanak sağlamaktadır. .

Hem kaynaştırıcı etkinlikler hem de harekete geçirici aktiviteler, katılımcıların motive edilmesi ve alışılmışın dışında düşünce sistemleri geliştirmesi, ekip arkadaşlarının fikirlerinden etkilenmesi ve kendi başına ortaya çıkamayabilecek olan düşünceleri keşfetmeleri açısında oldukça fantastik bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Beyin fırtınası öncesi hazırlıkları veya ekip içi fikir tartışmaları öncesinde kullanılacak mükemmel etkinliklerdir. .

ice breakers

Neden Catalyst Team Building, Kaynaştırıcı etkinlikleri ve Harekete geçirici aktivitelerini kullanıyorsunuz?

Bir etkinlik yöneticisi olarak ister 20 ister 20.000 kişilik katılımcınız olsun, bir takım kurma etkinliğinin organizasyonunda yapılacak çok iş bulunmaktadır. Bu, özellikle; yiyecek, içecek, katılımcıların rahatının sağlanması gibi etrafta çok daha başka düzenlenmesi gereken unsur olduğunda açıkça kendini belli etmekte olup kaynaştırıcı etkinlikler ve harekete geçirici aktiviteler sıklıkla tamamlanamamaktadır..

Catalyst Team Building ile çalıştığınızda ise toplantı arası etkinlik ya da aktivitelerle ilgilenilmesi için tamamen eğitimli ve bilgili takım kurma etkinliği uzmanları sizin ihtiyaçlarını ve gerekliliklerinizi görüşmek üzere olaya hakim durumda olacaklardır. Ekip liderlerimiz bütün deneyimlerini kullanarak katılımcılarınıza yön verecek ve sizin ufak detaylarla ilgilenmenize ve kendinize beş dakika ayırmanıza imkan sağlayacaklardır. f.

Dost canlısı ekibimiz sadece eğlenceli ve motive edici kaynaştırma etkinliklerini ve harekete geçirici aktiviteleri düzenlemenin yanı sıra aynı zamanda onlara fayda sağlamakla birlikte, gelecekteki konferanslar hakkında konuşabilecekleri unutulmaz bir zaman dilimi yaratmaktadırlar. .


Kaynaştırıc toplantı ve harekete geçirici aktivitelerimizi inceleyiniz.

Ana etkinliğinizi tamamlayacak bir aktivite için bizimle bugün irtibata geçiniz.

Request a Quote


Mark Davenport

İş Geliştirme Müdürü

Yeni ortak adaylarını belirlemek ve Catalyst Global ağına edinilmelerini kolaylaştırmaktan sorumludur.

Tüm maddeler

Tavsiye edilen okumalar