team building christmas ideas

Teambuilding Christmas Fikirleri

28 Kas 2016 tarihinde Mark Davenport tarafından yayınlanmıştır.

Festival niteliğinde ekip kurma etkinliği fikirleri mi arıyorsunuz? Catalyst Global'in, personelin geniş çapta katılımını ve çok daha fazla keyif almasını sağlayacakekip kurma aktivitelerine sahip bulunmaktadır!

Flat Out Sleigh Ride

Bu yıl yeniyıl partiniz için akıllı, inovatif ve tamamen interaktif bir ekip kurma etkinlği mi arıyorsunuz? Flat Out Sleigh Ride, ekibinize çok iyi gelecek en uygun alternatif eğlence paketidir.

Her takım birlikte çalışmakta olup "düz" bir karton düzeneği, ren geyiği kılığına girmiş insanlarla çekilen mükemmel bir şekilde tasarlanmış atlı kızağa çevirmektedir. Kendi Noel Babalarının da yerine yerleştirilmesiyle, bu yüksek enerji gerektiren görev, ekiplerin zorunlu kostüm değişikliği için yarıştıkları başa baş bir yarış halini almaktadır.

Noel eğlencelerinin olduğu ekip kurma aktiviteleri

Catalyst'in Noel Paetilerine ve festival temalı etkinliklere mükemmel şekilde katkıda bulunacak diğer yaratıcı birçok çözüme sahip olduğunu ortaya koymaktadır. İşte size personelinizin bir sonraki Yeniyıl partisi etkinliği için birkaç fikir.

Essence of Excellence

Bir kalite dokunuşunun yapıldığı Essence of Excellence, koku duyusunu ortaya çıkaran ve herkesin evin götüreceği kokuların yaratılmasına ekiplere rehberlik eden geniş katılımının sağlandığı bir aktivitedir.

Boomtime

Herkesi sarmalayan ve interaktif sahne grafikleriyle "birlikte oynanan" çılgın oyun Boomtime ile, yemek sonrası enerji arttırılmakta olup Boomtime, herkesinbunu bellemesi ve gülümsemesi garanti edilmektedir.

Whiskey Wisdom

Boya paletini öğreten ve iletişimi teşvik eden, yeni kaynaştırma etkinliği markası Whiskey Wisdom ile kaygısız bir sohbete dalın ve ekibinizin tümdengelimli muhamekesini bununla test edin.

Catalyst Teambuilding Festival sezonunda, personelinizin katılımını ve aldığı keyfi arttırmak amacıyla, bunlar ve diğer heyecan verici Yeni yıl aktiviteleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Catalyst Teambuilding ile irtibata geçiniz

Mark Davenport

İş Geliştirme Müdürü

Yeni ortak adaylarını belirlemek ve Catalyst Global ağına edinilmelerini kolaylaştırmaktan sorumludur.

Tüm maddeler

Tavsiye edilen okumalar