The infinite loop

Virtual Reality (Sanal Gerçeklik) ile Ekip Kurmanın Yeni Dünyasına Adımınızı Atın

14 Nis 2019 tarihinde Jonathan Hazley tarafından yayınlanmıştır.

Ekip Kurma her zaman pozitif bir çalışma ortamı oluşturmak için gereklidir. Çalışanların birlikte daha iyi çalışmaları için desteklemekten iş yerinde herkesin iyi bir şekilde desteklendiğinden emin olmak için birbirlerinin güçlü ve zayıf taraflarını öğrenmek ve anlamaya kadar bir çok fayda sağlar. Ekip kurma, iletişimi desteklemek, zaman yönetimini geliştirmek ve bireyler birbirlerine karşı yarışırken ya da karşı ekibi yenmek için iş birliği yaparlarken aralarındaki bağı güçlendirmek için kullanılır.

networking team building

Neden Ekip Kurma?

Ekip kurma, çalışanlar arasında katılımı cesaretlendirir ve işe yeni başlayanların daha rahat bir ortamda sosyalleşmelerini ve ilişkiler sağlayarak engelleri aşmalarını sağlar.

Bununla birlikte, ekip kurma etkinliğine katılımı için isteksiz bir ekip üyesini cesaretlendirmeyi denerken, onların genellikle günün en yoğun zamanı ya da sosyal aktivitelere katılma isteksizliği gibi her şeyin olumsuz tarafına odaklandıklarını görürsünüz.

Ekip kurma, ekibinizde iletişim sağlamanın en mükemmel yolu olduğu için ekip kurma etkinliğinden önce çalışanlarınızla konuşmak iyi bir fikirdir. Etkinlik için hangi tarihin ya da saatin uygun olabileceğini sorun ve öncelikle işlerin tamamlanması için zamana ihtiyaç olup olmadıkları konusunu tartışın.

Alternatif olarak, eğer tarih ve saat dış etkenlerden dolayı değiştirilemiyorsa, ekibinizin başka yöntemlerle katılımını sağlayın. Örneğin, çevrenizdeki ekip kurma fırsatları için etkinlik davetleri ya da düşünceleri gönderin ve hangi etkinliğe daha çok katılmayı istedikleri konusunda oy kullandırın.

Yönetim ve çalışanlar arasında iyi bir iletişim başlayacaktır. Bu sağlandıktan sonra, herkesin hazır oldupu bir ekip kurma etkinliği düzenlemek için daha çok destek alırsınız.

Flat out F1

Ekip Kurma Etkinliğinizi Heyecanlı Hale Getirin

Etkinliğiniz geleneksel ekip kurma etkinliklerini takip etmektense heyecan içermelidir. İdeal olarak rekabetçi ruhun bütün önemli özelliklerine sahip olmanın yanı sıra ya yeni ya da farklı bir etkinlik olmalıdır

Günümüzün ekip kurma etkinlikleri buna olanak sağlamaktadır. Bir F1 yarış arabası ve bir yelkenli tekne de dahil olmak üzere araçlar yapma ve yarış fırsatları, tüm ekibinize birlikte orkestra müziği çalmayı öğretmek, hatta zamanlayıcıya dokunmak ve bir dizi zor durumdan kaçmayı öğretmek için bugünün ekip kurma etkinlikleri sınır tanımazlar.

Ekip kurma heyecan verici olmalı! Ekip kurma konusundan çalışanlarınıza bahsettiğinizde, yankılanan bir tezahürat ve ilgi ve beklenti dolu geri dönütler almalısınız. Kendinizi bir inilti veya iç çekiş korosu içinde bulursanız, kurma yaklaşımınızı gözden geçirmeniz ve mümkünse tüm iş gücünü dahil etmeniz gerekebilir. Bu şekilde, bir etkinlik için sadece hızlı ve basit bir oy vermiş olsalar bile, herkes kendi düşüncesine değer verildiğini hisseder.

red alert

Ekip Kurma'da Teknoloji

Günümüzde ekip kurma, ekip kurmayı bedensel veya zihinsel zorluklardan dijital bir yaklaşımla tamamen birleştirmeye kadar heyecan verici araçlar ve gizemlerle birleştiren teknolojik ekip kurma etkinlikleri için fırsatlar sunar.

İşbirlikçi takım etkinliğimiz Red Alert, teknoloji ile ekip kurma deneyiminizi oyunlaştırmanın mükemmel bir örneğidir. Her ekip, sistemi tahrip eden yıkıcı bir bilgisayar virüsünü durdurmak için çözmeleri gereken altı zorlu teknolojik bulmacayı içeren bir sandık alır. Odadaki her sandık, görevin tamamlanması için çözülmesi gerektiğinden, ekipler daha sonra birbirlerine dönmeli ve virüsü karantinaya almak için işbirliği yapmalıdır.

Oyun, stratejik düşünme, zaman yönetimi ve inovasyon gibi becerilerin geliştirilmesini teşvik etse de, personel bu teknoloji bulmacalarının tadını çıkarmaya başladıklarında, geliştirecekleri becerileri hızlı bir şekilde unutacaklardır.

The infinite loop

Ekip Kurma'da Bir Sonraki Adım

Sizleri ekip kurmanın geleceğini deneyimlemeye davet ediyoruz-sanal gerçekliğe.

Sanal gerçeklik ekip kurma etkinlikleri, çalışanlara gerçek dünyanın kurallarının artık geçerli olmadığı yeni bir dünyaya, dijital bir dünyaya adım atma fırsatı sunar. Uçmanıza, 3D çizim yapmanıza, dünyanın tepesinde durmanıza ve hatta geleceğe gitmenize izin veren sanal gerçeklik oyunları geliştirilmiştir - potansiyel gerçekten sınırsızdır.

Sanal gerçeklik, ekip oluşturmadaki bir sonraki gelişmedir ve ekibiniz, sıra dışı ekip kurma etkinliklerimizi denemek için hiç şüphesiz heyecanlanacaktır.

The infinite loop

The Infinite Loop – Virtual Reality Team Building

The Infinite Loop, yepyeni sanal gerçeklik ekip kurma etkinliğimizdir ve ağ oluşturma, işbirliği, çatışma yönetimi, stratejik düşünme, katılım ve zaman yönetimi gibi çeşitli alanlarda hem kişisel becerileri hem de takım becerilerini teşvik etmenin harika bir yoludur.

Çalışanlar, VR'ye hapsolmuş bir adamı kurtarmak için gerçek dünya ile sanal dünya arasında geçiş yapmayı içeren süper gizli bir görevle görevlendirilmiş beyaz şapkalı korsanlar takımlarına ayrılır.

Ekiplere, bir kerede bir ekip üyesinin sanal dünyayı “ziyaret etmek” için kullanabileceği tek bir VR kulaklığı verilir. Burada, kulaklığı olan kişi diğer takım üyeleri için etraflarında neler olduğunu anlatır ve gerçek dünya bulmacalarını çözmek için ellerinden geleni yapmaları, bir dizi kapının kilidini açmaları ve tuzağa düşürülmüş oyuncuyu sanal hapishanesinden çıkarmaları için çevrelerini tanımlamaları beklenir.

Takımlar birbirlerine karşı yarışmalıdırlar ve ana ekranda rakip takımlara kıyasla ilerlemelerini görebilirler.

The infinite loop

Bir Sonraki Ekip Kurma Etkinliğinize Yer Ayırtma

Eğer çalışanlarınız daha önce hiç VR deneyimlememişse veya bir ekip kurma günü için bazı heyecan ve beklentileri teşvik etmek istiyorsanız, bu etkinlik yer ayırtmanız gereken bir etkinlik!

Sanal gerçeklik giderek daha da tüketici dostu haline gelmesine rağmen, bazı insanlar yüksek fiyatlar ve birçok VR sistemine eşlik eden profesyonel bir donanıma duyulan ihtiyaç yüzünden bu tür etkinlikleri erteliyorlar. VR ekip kurma etkinliğimiz, çalışanlarınızın değerli beceriler edinmelerine ve bu önemli kişisel gelişimi teşvik etmelerinde harika teknolojik araçlar kullanmalarına olanak sağlar.

Bir VR ekip kurma günü için yer ayırtmak istiyor veya diğer teknoloji odaklı ekip kurma etkinliklerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bize ulaşın sayfamızdan satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz..

Jonathan Hazley

Team Challenge Şirketi Genel Müdürü

İngiltere'deki işletmeler için ekip kurma adına ekip kurma programlarının oluşturulması, tasarlanması ve sunulması konusunda tutkulu.

Tüm maddeler

Tavsiye edilen okumalar