Sarīkojiet neaizmirstamu Jaungada ballīti!

15 Eki 2022 tarihinde Esther Daniel tarafından yayınlanmıştır.

Jaungada ballītēm vajadzētu būt par fantastisku un jautru svētku laiku visiem darbiniekiem. Tomēr, tas var palielināt uztraukuma slodzi personāldaļu speciālistiem. Vairāk nekā 78% uzņēmumu īpašnieku apliecina, ka viņi saskaras ar problēmām, kas ir saistītas ar Jaungada svinībam. Nepieciešams rūpīgi veikt pasākumus, lai izvairītos no problēmām. Ir vērts atcerēties darbinieku daudzveidību: mēģinājumi iesaistīt visus, kā arī tas, ka nav nepieciešams apmeklēt pasākumu. Atcerieties, ka ne visi mīl ballītes vai svin Ziemassvētkus vai Jaungadu!

Skaidrība par uzvedību un dreskodu

Ir svarīgi piedāvāt skaidrus norādījumus par atbilstošu rīcību un dreskodu. Jānodrošina līdzsvars starp jautrību, padarot vidi par piemērotu, drošu un radošo visiem. Ja būs alkoholisko dzērienu sniegšana, tad  jāpadomā par sekām. Būtu labi ja bāra darbinieki, kuri būs modri visu naktī, neļaus nevienam piedzerties, ja kāds dzer mazliet vairāk nekā vajadzētu. Atcerieties, ka tā ir biroja ziemassvētku ballīte, nevis krodziņš! Un atcerieties, ka ir darbinieki, kuri nelieto alkoholu personisku vai reliģisku iemeslu dēļ. Apsveriet iespēju piedāvāt interesantu aktivitāti, kas veido un strukturē pasākumu, lai dalībnieki pievērstu uzmanību atbilstošai rīcībai dabiskā, mazāk autoritatīvā veidā.

Sakaru un attiecību veidošana

Ar attālo darbinieku komandu un darbam no mājām pieaugumu, dažiem uzņēmumiem Ziemassvētki ir galvenais gada laiks, kad cilvēki var saskarties aci pret aci. Uzņēmumi meklē veidus, kā veidot attiecības un stiprināt esošās sakarus. Neaizmirstama gada beigas ballīte var būt būtiska, saglabājot darbinieku labas attiecības. Tā ir arī ideāla iespēja stiprināt pamatvērtības vai paātrināt sakaru veidošanu, iekļaujot stratēģiski saskaņotu komandas veidošanas darbību.

Rezultāti, laika grafiks un atrašanās vieta

Lai sasniegtu pilnīgu iesaistīšanos un pozitīvu rezultātu, ir svarīgi izvēlēties pareizo darbību, kuras mērķis ir rūpīgi iecerēts rezultāts. Neatkarīgi no tā, vai meklējat Ziemassvētku ballītes ideju salauzt ledu, vai stimulēt sarunu, ir daudz dažādu iespēju kā to sasniegt. Ja jūs pastāvīgi strādājat ar "team-building" komandas veidošanas pakalpojumu sniedzēju, viņi zinās jūsu grupu un izprot jūsu uzņēmuma vispārējo vīziju un kultūru, padarot procesu daudz vieglāku. Ir svarīgi noteikt dalībnieku atrašanās vietu, skaitu un sieviešu un vīriešu skaitu. Daudzi uzņēmumi izvēlas nokļūt svaigā gaisā ar svētku tēmu „dārgumu medības”, piemēram, Go Team. Iekštelpu planšetdatora komandu viktorīnas, piemēram, Push It! un Quickfire padara Ziemassvētku ballītes daudz interesantākus. Ar to palīdzību var iegūt cilvēku grupas, kuri smejas un novērtē viens otra dažādās prasmes ātri un bez piepūles. Neatkarīgi no tā, vai tās ir iekštelpu vai āra spēles, šie planšetdatora programmas ir ļoti noderīgas, novēršot paaudžu atšķirības, un to var viegli pielāgot, lai atbilstu jebkādai situācijai, kā arī maigi nostiprinātu uzņēmuma vērtības.

Labdarība

Ņemot vērā Ziemassvētku patieso garu, arvien pieaug tendence uz KSA un labdarību saistītām komandas aktivitātēm, kurās kolēģi var tieši ietekmēt viņu vietējo labdarības organizāciju un kaut ko "atdot" citām mazāk labvēlīgajām sabiedrības grupām. Pētījumi rāda, ka darbinieki novērtē šāda veida iniciatīvas un ir gatavi iesaistīties komandas veidošanas pasākumos, kuriem ir cienīgs cēlonis. Ir daudzas šādas programmas, no kurām izvēlēties, ieskaitot velosipēdu modelēšanu un rotaļlietu izgatavošanu nelabvēlīgā situācijā esošiem bērniem, kuri nonāk vietējā labdarības organizācija, koku stādīšanas programmās, un tamlīdzīgi. Catalyst Global ir sadarbojies ar globālo B1G1, lai izveidotu Go Give mobilo aplikāciju. Jautras un interaktīvās spēles dod komandai izaicinājumu, kur punkti tiek uzkrati priekš rūpīgi atlasītiem ziedošanas projektiem visā pasaulē.

Tādai jābūt neaizmirstamai Jaungada ballītei! 

Sazināties

Esther Daniel

Catalyst Global Ortak Katılım Stratejisi Başkanı

Catalyst Global'de ağ ortağı katılım stratejileri kullanarak kurumsal etkinliği sağlamaktan sorumludur.

Tüm maddeler

Tavsiye edilen okumalar