the unifying power of music

Crescendo şık ve bütçeli

13 May 2018 tarihinde Guy Baker tarafından yayınlanmıştır.

Orchestrate etkinliğinin olağanüstü başarısının ardından, çok kalabalık konferanslar için mükemmel klasik müzik temalı takım kurma etkinliği olan bir başka etkinlik geliştirdik: Karşınızda Crescendo!Crescendoprogramımız, bir saatten kısa bir süre içinde, takımınızı performans sergileyen bir yaylı sazlar grubuna dönüştürebilmektedir. Bu gerçekten yapılabilir.

Uzmanlarımızın rehberliğinde, ekibinize keman ve viyola gibi sazlar tanıtılmakta ve sadece bu takım kurma etkinliği için geliştirilmiş benzersiz bir besteyi çalmları öğretilmektedir. Takımınız her ne kadar müzik aletlerine aşina olmasa da bir saatin sonunda, (arkadan gelen esas müziğin de yardımıyla) mükemmel bir müzik eserini yorumlamak üzere bir araya gelmektedirler. Bunu garanti, ediyoruz!

Bu fikir nerden aklımıza geldi?

2006 yılında ilk benzersiz klasik müzik temalı takım kurma etkinliğimiz olan Orchestrate i piyasaya sürmüştük.‘., O günden bu yana, pek çok birinci sınıf müşterimiz bu etkinliğe katıldı. Bu, dünya çapında gerçekleştirdiğimiz olağanüstü bir başarıydı ve müşterilerimizin her zaman favorileri arasında yer aldı.

Yıllar geçtikçe, bir klasik müzik aktiitesini gerçekleştirmek isteyen ancak Orchestrate etkinliğini kendi programlarına ekleyecek zaman ve bütçeleri olmadığını gördük. Bu sebeple, Crescendo'yu geliştirdik. Crescendo, yoğun iş konferasnlarına kolaylıkla monte edilebilecek düşük bütçeli bir alternatif olabilmektedir. Bütn etkinlik tekbir odada gerçekleşmektedir ve bu sayede de mola alanlarının kullanılmasına gerek bulunmamaktadır.

Catalyst Global Direktörü, Mark Davenport Catalyst'in nasıl uygulandığını şu şekilde açıklamaktadır.

Catalyst, kaliteli enstrümanlarla ve garantili sonuçlarla iki adet inanılmaz klasik müzik temalı takım kurma etkinliği sunmaktadır. Bu eğlenceli ve benzersiz takım kurma aktiviteleri hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki linke tıklayınız:

Crescendo Orchestrate!

Guy Baker

Catalyst Global'in Kurucu Yöneticisi

Guy, ekip kurma kavramlarının oluşturulduğunu ve geliştirildiğini hayal etti ve sonra dünyayı ikna etmek üzere yola çıktı.

Tüm maddeler

Tavsiye edilen okumalar